noiembrie 07, 2022

DOAMNE ISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEŞTE- MĂ PE MINE PĂCĂTOASA”

 DOAMNE ISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEŞTE- MĂ PE MINE PĂCĂTOASA”

Cositor; obiectele se spală în leşie preparată din cenuşă de lemn, apoi se freacă cu făină amestecată cu sare.

Extractul de tiroidă; glanda tiroidă reglează metabolismul prin secreţia de hormoni, care controlează producerea de energie în toate celulele corpului. Administrarea extractului ajută celulele să elimine reziduurile şi le accelerează funcţia de regenerare. Sănătatea tiroidei este o premisă importantă pentru un sistem imunitar sănătos.

Extractul de timus; de viţel, este eficient pentru restabilirea şi intensificarea funcţiei sistemului imunitar şi îmbunătăţirea activităţii timusului în urma administrării extractului. Sunt o soluţie pentru infecţiile virale cronice. Tratamentul desfăşurat pe parcursul unui an, a dus la reducerea numărului infecţiilor respiratorii şi întărirea sistemului imunitar. Extractul duce la normalizarea raportului dintre celulele T helper şi celulele supresoare dacă acesta este prea scăzut, ca în cazul cancerului şi SIDA, sau ridicat ca în cazul alergiilor sau artritei reumatoide.

Extractul de splină; de bovine, folosite în tratarea bolilor infecţioase şi întărirea sistemului imunitar. Are un rol important după extirparea splinei, preîntâmpinând infecţiile bacteriene, în tratarea numărului scăzut de leucocite, precum şi ca adjuvant în terapia cancerului.

Furnici; se pune în calea lor o felie de lặmâie mucegặitặ, zaţ de cafea sau vase cu apặ şi oţet.

Lavanda; condiment; lavandă cu cimbru (1:5), mâncărurile vor căpăta o aroma deosebită, gust rafinat şi digestie uşoară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu