decembrie 16, 2022

Psiho-imunologie: Bolile și condițiile de stres în care cauza primara consta in unele traume emoționale din trecut, mentale sau fizice, pe care persoana nu le-a depasit peste deplin

 Biorezonanta si medicina energetică

 

Materia urmează energia, atunci când energiile noastre sunt vibrante, asa este si corpul nostru. Energia este temelia invizibilă a celulelor organismului, organelor, țesuturilor și a oricarei alte parti a structurii fizice. Datorită progreselor în medicină energetică tehnologia este acum recunoscut pe scară largă în cadrul comunității științifice.

 

În scopul de a depăși boala și a menține sănătatea vibrantă, energiile corpului nu trebuie doar să fie în mișcare în mod liber, ci trebuie, de asemenea, să se mute în modele specifice și să fie în echilibru cu toate celelalte energii. Sistemul poate fi de multe ori dezechilibrat datorita eforturilor și presiunilor de zi cu zi de viață. Dezechilibrele energetice pot fi evaluate și restaurate folosind terapia prin biorezonanta.

 

Ce este biorezonanta?

 

Biorezonanta este o formă de medicină energetică. Fiecare substanță și fenomen biologic vibrează la o anumită frecvență (sau un set de frecvențe), care este, prin urmare, capabil să rezoneze cu alte frecvențe, aceasta luand forma unui câmp electromagnetic. Organismul ca întreg are o compoziție de frecvențe foarte complexa, care poate deveni distorsionată de interacțiunea cu toxicitatea. Toxicitatea constituie tot ceea ce este dăunător pentru câmpurile energetice ale corpului, cum ar fi stresul geopatic, electro - poluarea, metale grele, produsele chimice de mediu, alimente incompatibile, viruși, bacterii și paraziți.

 

Biorezonanta este o terapie complementara blândă și non-invaziva. Aceasta folosește o tehnologie sofisticată pentru a testa sistemul energetic, oferind informații rapide cu privire la dezechilibrele energetice, deficientele nutritionale, sensibilitatile alimentare, toxicitate și sensibilitate electrica. Oricare dintre acești factori pot contribui la probleme de sănătate. Biorezonanta funcționează cu câmpurile de energie ale organismului prin consolidarea oscilatiilor armonioase care ajută organismul să se reechilibreze și sa stimuleze procesul natural de vindecare.

 

Terapia biorezonanta este o terapie nedureroasa, care se ocupă cu cauzele ascunse ale bolilor prin evaluarea și apoi normalizarea dezechilibrelor energetice. Toata materia, indiferent dacă e vie sau inerta, rezonează la o frecvență electromagnetică speciala, inclusiv corpul uman. Substanțele toxice din organism, cum ar fi infecțiile, produsele chimice si metalele grele modifica modelul normal al corpului și corpul incepe sa se adapteze la noua frecventa, cauzand boli sau alte tulburări. Utilizarea de biorezonanta pentru a modifica și corecta modele de energie permite organismului sa revina natural la starea sa sanatoasa, care să permită oamenilor să se elibereze de vicii, alergii și durere.

 

Acest lucru se datorează faptului că biorezonanta imbunatateste functiile corpului, inclusiv detoxifierea. Organismul trebuie să se detoxifieze de deșeurile acumulate, în scopul de a permite substantelor nutritive sa fie livrate la nivel celular. Impreună cu biorezonanta este nevoie de o dieta sanatoasa, iar terapeutul va recomanda cea mai buna dieta pentru fiecare persoana in parte, împreună cu orice suplimente care ar putea fi necesare.

 

Terapia prin biorezonanta atinge succesul extrem în următoarele domenii:

 

  • Vicii: la produsele alimentare, alcool, produse chimice, nicotina, emoție
  • Alergii / sensibilități: la alimente nesănătoase, grăsimi, zaharuri, alcool, produse chimice, metale grele (mercur, etc), substante inhalate din mediu (polen, iarba, benzina, etc)
  • Astm, febra fânului, probleme de piele
  • Dezechilibre hormonale care duc la diverse plângeri, inclusiv probleme de greutate, menstruale si problemele menopauzei
  • Psiho-imunologie: Bolile și condițiile de stres în care cauza primara consta in unele traume emoționale din trecut, mentale sau fizice, pe care persoana nu le-a depasit peste deplin

 

Energia este elementul fundamental al vieții. Energie bună = stare de sănătate / energie slaba = sănătate slaba. Prin urmare, în cazul în care sănătatea suferă, energia este cea care are nevoie de atenție. Dacă măsurați un val de sunet si redati apoi din nou acel val de sunet, cele două valuri se anulează reciproc. Rezultatul va fi liniște. Acesta este principalul fel prin care biorezonanta actioneaza. Deoarece terapia implica detoxifierea organismului, după un tratament pot apărea efecte secundare, cum ar fi dureri de cap, greață, sau simptome asemănătoare gripei.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu