decembrie 12, 2022

4. Baie cu suc de rosiiAi o problema cu traspiratia? Un remediu "babesc" pentru mirosurile neplacute ale corpului spune ca trebuie pui doua, trei cani de suc de rosii in apa in care te speli. Stai 15 in aceasta apa.5. Sosete ude pentru febraAcest remediu ciudat chiar ajuta la scaderea febrei si a congestiei nazale. Ce trebuie sa faci: incalzeste-ti picioarele in apa fierbinte, inmoaie o pereche de sosete subtiri din bumbac in apa rece, stoarce-le si apoi pune-le in picioare exact inainte sa te culci. Peste ele trage o pereche de sosete de lana. Sosetele subtiri ar trebui sa se usuce pana dimineata si tu sa te simti mai bine. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com 10 leacuri "babesti" din toata lumea, pe care merita sa le incerci https://ziare.com/viata-sanatoasa/remedii-naturale/10-leacuri-babesti-din-toata-lumea-pe-care-merita-sa-le-incerci-1052026?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

 4. Baie cu suc de rosii

Ai o problema cu traspiratia? Un remediu "babesc" pentru mirosurile neplacute ale corpului spune ca trebuie pui doua, trei cani de suc de rosii in apa in care te speli. Stai 15 in aceasta apa.

5. Sosete ude pentru febra

Acest remediu ciudat chiar ajuta la scaderea febrei si a congestiei nazale. Ce trebuie sa faci: incalzeste-ti picioarele in apa fierbinte, inmoaie o pereche de sosete subtiri din bumbac in apa rece, stoarce-le si apoi pune-le in picioare exact inainte sa te culci. Peste ele trage o pereche de sosete de lana. Sosetele subtiri ar trebui sa se usuce pana dimineata si tu sa te simti mai bine.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com 10 leacuri "babesti" din toata lumea, pe care merita sa le incerci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu