decembrie 16, 2022

Factorii care afectează fluxul de energie și de bunăstare a corpului uman

 Factorii care afectează fluxul de energie și de bunăstare a corpului uman

 

Conform medicinei de vest, ne vom îmbolnăvi atunci când suntem expuși la o bacterie infecțioasa, virusuri, alergeni, toxine chimice, atunci cand corpul nostru trece printr-o traumă, sau cand vom moșteni o genă anormală.

 

Departamentul de Sanatate si Servicii Umane recomandă  următoarele orientări pentru prevenirea bolilor: manancatul inteligent, exercitatul în mod regulat, controale medicale periodice, participarea activa în gestionarea sănătatii noastre, adoptarea unui stil de viață sănătos, vaccinarea de rutină și de imunizare.

 

Aceste recomandări sunt îndreptate și limitate doar la dimensiunea fizică a corpurilor noastre, si se referă numai la aspectul fizic al sănătății și bunăstarii noastre.

 

În plus, există și alți factori care nu sunt recunoscuti de medicina occidentală, care influențează capacitatea noastră de a fi sanatosi sau de a deveni bolnavi. Acestia includ constiinta, atitudinea și convingerile noastre, gândurile, emoții, relațiile noastre. Fluxul energiilor subtile din corpul nostru și echilibrul acestora sunt foarte afectate de acești factori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu