octombrie 19, 2022

remedii homeopate pentru stresul energetic diavolesc

 Medicamentele homeopate au un avantaj imens față de sedative. Un remediu homeopat nu acționează chimic, suprimând ceva în organism. Mai degrabă stimulează mecanismele naturale de vindecare, reparare și rezistență. Cu alte cuvinte, intenția de a lua un medicament homeopatic este de a îmbunătăți eficiența corpului și a minții. Prin urmare, remediile homeopate reduc simptomele stresului doar prin sporirea abilității de a face față acestei situații.


Argentum nitricum. Funcționează foarte bine în cazul persoanelor care suferă de fobii, de înălțime, spații închise sau insect, cât și în cazul celor care sunt  convinși că orice durere minoră este simptom al unei boli fatale și tind să meargă de la medic la medic foarte des. 

Aconitum napellus. Este un remediu homeopat recomandat în stări de panică sau simptome în urma traumelor bruște cum sunt accidentele. Calmează simptome precum transpirația, tremurul sau teama profundă de moarte.

Kalium phosphoricum este recomandat persoanelor care suferă de stres crescut datorită faptului că sunt suprasolicitați în mod regulat mai mult decât capacitățile lor fizice și mentale. 

Nux Vomica și Staphysagria sunt recomandate în situațiile în care stresul duce la nerăbdare și furie 

Ceaiul de musetel contine substante chimice cum ar fi apigenina si luteolina, care ajuta la calmarea starii anxioase. Consumul regulat scade considerabil simptomele de anxietate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu