octombrie 20, 2022

Leacuri pentru durerile de stomac

 

Leacuri pentru durerile de stomac

Cel mai adesea, stomacul începe să doară din cauza tulburărilor alimentare și a alimentației excesive. Nu trebuie să alergi la farmacie pentru a ameliora durerea. Produsele care sunt sigure în fiecare casă vă vor ajuta să faceți față bolii.

Praf de copt. Se dizolvă o lingură de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă caldă fiartă și se bea. Echilibrul normal acido-bazic va fi restabilit în stomac și disconfortul va dispărea.

Măr. Încercați să mâncați un măr pentru a calma durerea. Este bogat în fibre, ceea ce ajută la o digestie mai bună.

Boabe de piper negru. Nu se știe de ce, dar a înghițit 2-3 boabe de piper aproape imediat ameliorează o persoană de durere.

Apă . Adesea, deshidratarea elementară a corpului devine cauza simptomelor neplăcute. Prin urmare, pentru a elimina durerea, este suficient să beți un pahar cu apă caldă.

Ghimbir. În primul rând, rădăcina de ghimbir trebuie curățată și rasă pe o răzătoare fină. Se amestecă amestecul rezultat cu o lingură de miere și puțină suc de lămâie. Luați „medicament” câte o lingură pe rând.

Oțet de mere. O linguriță de produs amestecată într-un pahar cu apă caldă poate face miracolul ameliorării durerilor de stomac.

Frunze de menta. Manualele de medicină tradițională recomandă mestecarea frunzelor de mentă în caz de durere.

Mușețel. Ceaiul din flori de mușețel are nu numai efect antiinflamator, ci și ameliorează durerile de stomac.

Pâine prăjită. Pâinea prăjită carbonizată va avea exact același efect asupra corpului uman ca tabletele de cărbune activ negru.

Iaurt. Medicii spun că acest produs este capabil să învelească rapid pereții stomacului și să reducă disconfortul în timpul arsurilor la stomac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu