octombrie 24, 2022

remedii homeopate pentru carii

 Igiena bucală este un subiect important al menţinerii sănătăţii unei persoane. Dinţii sănătoşi asigură o alimentaţie de calitate (muşcarea şi masticarea se produc corespunzător şi digestia bucală uşurează mult digestia generală a alimentelor), iar dinţii frumoşi dezvăluiţi de un zâmbet larg radiază stare de bine şi lumină în jur. Specialiştii în medicină psiho-somatică spun că  dinţii sănătoşi şi o muşcătură fermă indică abilitatea unei persoane de a lua decizii ferme şi de a nu şovăi prea mult. Orice călcătură strâmbă a dinţilor, sau prezenţa de carii, abcese sau lipsuri dentare indică indecizia, nesiguranţa şi adesea şovăiala unei persoane.

V-am prezentat argumentele de mai sus pentru a înţelege cât de important poate fi acest mic detaliu al anatomiei umane: dentiţia.
Prevenţia apariţiei cariilor dentare se poate face la copii prin tratamentul homeopatic adaptat şi individualizat fiecărui copil. Cel mai frecvent în acest tratament se utilizează sărurile de calciu, remediile tip Calcarea, adică Calcarea carbonica, Calcarea phosphorica sau Calcarea fluorica, mai frecvent.
Alţi copii au nevoie, tot pentru prevenţia cariei dentare de remedii homeopatice precum Silicea, Natrium muriaticum sau Lycopodium, în funcţie de constituţia lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu