octombrie 19, 2022

remedii florale bach

 

Remedii florale Bach
Calea catre echilibru emotional si incredere in sine!

 

Remediile florale au fost descoperite intre anii 1930 -1935 de Dr. Edward Bach, un renumit medic bacteriolog, imunolog si homeopat englez. 
In cariera sa medicala, Dr. Bach a realizat ca exista o stransa legatura intre emotii, ganduri si sanatatea corpului fizic. El a creat un sistem de tratament natural, care actioneaza la nivel emotional si restabileste rapid echilibrul interior.
 

Exista 38 de remedii florale si fiecare remediu este asociat cu o stare psiho-emotionala de baza.
De exemplu, Mimulus este indicat pentru frica, Pine pentru vinovatie, Larch pentru neincredere in sine, Scleranthus pentru indecizie, Mustard pentru tristete, Gorse pentru pesimism, Holly pentru ura, Impatiens pentru nerabdare, Beech pentru intoleranta etc.
 
Tratament Natural - Simplu - Complementar - Eficient
 
Remediile florale Bach:
- sunt 100% naturale (sunt preparate din plante pure, cu frecvente energetice inalte)
- nu au niciun fel de reactii adverse si nu produc dependenta (se recomanda inclusiv copiilor si femeilor insarcinate)
- sunt simplu de administrat si pot fi combinate cu alte metode de tratament.

De peste 80 de ani, remediile florale si-au dovedit eficienta in intreaga lume, milioane de oameni beneficiind de efectele lor echilibrante si vindecatoare.

 
Indicatiile remediilor florale
 
Remediile florale Bach sunt indicate in diverse tipuri de dezechilibre si tulburari emotionale, precum: frici si fobii, tulburari de anxietate, atacuri de panica, cosmaruri, stima de sine scazuta, sentimente inadecvate de vinovatie si de rusine, ingrijorare excesiva, dificultati de concentrare, tulburari de somn, depresie, izolare sociala, lipsa de autocontrol si de autodisciplina, impulsivitate, gelozie, oboseala cronica, sindrom de stres posttraumatic etc.

Remediile florale Bach sunt foarte utile in timpul perioadelor de criza sau de tranzitie, care necesita gestionarea eficienta a stresului emotional si adaptarea la schimbari majore, precum: divort, decesul unei persoane dragi, schimbarea locului de munca sau a locuintei, adolescenta, sarcina, menopauza, pensionare, accident sau boala cronica etc.

Remediile florale sunt benefice in procesul de dezvoltare si optimizare personala, fiind indicate oricarei persoane care doreste sa isi echilibreze trasaturile de personalitate, sa isi dezvolte inteligenta emotionala, curajul, asertivitatea, capacitatea de decizie, increderea in fortele proprii si sa isi foloseasca in mod optim potentialul creativ.

Remediile florale Bach sunt indicate ca tratament complementar pentru suport emotional in bolile cronice. Aflarea diagnosticului sau prognosticului unei boli, aparitia recidivelor sau complicatiilor, durerea si efectele secundare ale tratamentelor utilizate pot genera diverse stari emotionale (soc, frica, anxietate, panica, depresie, pierderea sperantei, resemnare, ganduri intruzive etc.), care agraveaza simptomatologia si incetinesc sau blocheaza procesele de vindecare.
Remediile florale Bach diminueaza dezechilibrele emotionale asociate cu bolile cronice, favorizeaza recuperarea si imbunatatesc calitatea vietii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu