ianuarie 30, 2023

 STEAUA SUFLETULUI

Chakra a 12-a este numită “Soul Star”, STEAUA SUFLETULUI. În cea de-a şaptea lună de sarcină, sufletul încarnat se află deja fixat pe cea de-a 12-a chakră a fătului. A 12-a chakră este situată cam la 12 -15 cm deasupra capului şi seamănă cu o stea de aur. Pe măsură ce o persoană obţine o maturitate spirituală mai mare, steaua se dezvoltă într-o perlă de aur, apoi o minge de aur, un mugur de aur şi printr-o continuă activare şi evoluţie spirituală, devine o flacără puternică aurie. Această chakră a 12-a, evoluată şi activată, este ceea ce se numeşte în filosofiile religioase creştine „Focul Pentacostal”.

Dar ce validează conceptul de 12 chakre? Scripturile religioase sunt adesea surse de mare înţelepciune, dar o astfel de informaţie privind existenţa şi a unei a 12-a chakre majore era, de obicei, ascunsă.

Referinţe ascunse

Din vechime, se credea că există doar 11 chakre majore. Cu toate acestea, în Cartea Apocalipsei, un segment al Sfintei Biblii menţionează pomul vieţii care poartă 12 fructe (Apocalipsa 22:22). Deşi în învăţăturile Cabaliste există 10 Sephiroth şi 11 Sephirah ascunse, învăţăturile de vindecare pranică şi Yoga Arhatică au propus conceptul/sistemul de 12 chakre. În timp ce în corp există 11 chakre majore, a 12-a chakră este în afara corpului, la 12 cm deasupra capului.

Cartea Apocalipsei, de asemenea, vorbeşte despre un oraş care a fost mare “… şi avea douăsprezece porţi, iar la porţi doisprezece îngeri…” (Apocalipsa 21:12) Toate aceste revelaţii corespund faptului că există 12 chakre majore. Sufletul Încarnat radiază afară din cea de-a 12-a chakră, formând astfel Aura Sufletului. Esenţa sufletului sau energia “sufletului” pătrunde în corpul fizic, în corpul energetic, în corpul astral, precum şi în corpul mental. Sufletul este atât în ​​interiorul, cât şi în afara corpului fizic.

În Tao, a 12- a chakră este numită “Fătul Spiritual”. Învăţăturile Tao privind evoluţia spirituală a chakrei a 12-a constituie baza învăţăturilor interioare ale Yoga Arhatică.

Etapele de creştere spirituală

Există diferite etape de creştere pe care chakra a 12 – a le are. La o persoană obişnuită, a 12 – a chakră se află într-o prima etapă şi seamănă cu un punct de lumină albă. Pe măsură ce persoana începe ascensionarea pe calea spirituală, a 12 – a chakră se dezvoltă şi poate fi văzută prin clar-vedere ca fiind o sămânţă de lumină aurie. Aceasta corespunde celei de-a doua etape. Cu o evoluţie continuă, în a treia etapă, sămânţa de lumină se dezvoltă într-o minge de aur sau un mugur de aur. Lama-şii şi yoghinii evoluaţi din punct de vedere spiritual au chakrele a 12-a evoluate, iar ele se rotesc foarte rapid alternând ca rotaţie în sensul acelor de ceasornic şi în sens invers acestora. Mugurele de aur al celei de-a 12-a chakre înfloreşte într-un lotus de aur care măreşte din ce în ce mai mult capacitatea persoanei de a se descurca şi dă o putere spirituală mai puternică, pe măsură ce persoana se maturizează spiritual.

Acest proces de dezvoltare spirituală poate fi accelerat prin practicarea celor Cinci Virtuţi. Crearea de relaţii sănătoase cu ceilalţi, susţinerea oamenilor pentru a evolua spiritual pot duce la creşterea Stelei Sufletului. Practica obişnuită a meditaţiei accelerează procesul de activare optimă a celei de-a 12-a chakre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu