aprilie 07, 2023

 

Un lucru e cert: trebuie să reduci aciditatea din organism dacă dorești să previi cancerul! Lămâie și bicarbonat de sodiu: combinația ce salvează vieți! Cum se prepară și ce minuni face!

Un lucru e cert: trebuie să reduci aciditatea din organism dacă dorești să previi cancerul Lămâie și bicarbonat de sodiu: combinația ce îți poate salva viața! Cum se prepară și ce minuni face!
Este important să rețineți că înainte să dezvoltați celule canceroase, există o deteriorare a sistemului imunitar, precum și un număr crescut de toxine în celule. Lipsa de suplimente adecvate este, de asemenea o mare problemă care ar putea duce la cancer. Atunci când apare cancerul, există, de obicei, mai mult de o metodă de combatere a bolii în mod eficient. Un lucru rămâne cert, trebuie să reduceți aciditatea din organism dacă doriți să preveniți cancerul. Putem face acest lucru prin alcalinizarea corpului cu ajutorul acestui remediu, care conține lămâie și bicarbonat de sodiu.

Studiile au arătat că lămâia poate fi foarte utilă în lupta împotriva cancerului. Dar, în afară de capacitățile sale anti-cancer, lămâia poate de asemenea, fi utilizată în lupta împotriva chisturilor și tumorilor. Medicina a fost în stare să dovedească, prin teste de laborator că această plantă poate vindeca în mod eficient cancerul. Cercetările au arătat că lămâia distruge celulele canceroase în douăsprezece tipuri diferite de cancer. Lămâia împiedică răspândirea celulelor canceroase și ar putea fi de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia și medicamentele. Lămâia de asemenea, luptă cu microbii, bacteriile și bolile ce pot fi contagioase.

Efectele benefice pe care le are lămâia sunt multe, luptă cu paraziții și viermii din organism și ajută, de asemenea, la scăderea tensiunii arteriale. Lămâia vă poate ajuta, de asemenea, să depășiți depresia, stresul și nervozitatea. Ea conține, de asemenea, vitamina C, vitamina B, riboflavină, potasiu, magneziu, calciu, fosfor, proteine și carbohidrați. Când adăugați bicarbonat de sodiu la lămâie, beneficiile cresc, deoarece nivelul pH-ului din corpul vostru va reveni la normal, reducând aciditatea. Atunci când organismul este alcalin, este foarte dificil pentru boli să se dezvolte.

De ce această rețetă este atât de eficientă? Deoarece, lămâia și bicarbonatul de sodiu se completează reciproc. În timp ce lămâia luptă împotriva cancerului, bicarbonatul de sodiu reglementează nivelul PH-ului la unul care nu este potrivit pentru progresarea bolii.

Ingrediente

240 ml de apă distilată
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
suc de lămâie dintr-o lămâie

Instrucțiuni și dozare

Pur și simplu amestecați toate ingredientele împreună și luați mixtura de trei ori pe zi, atunci când vă este foame, înainte de mese.

De asemenea, luați sucul de lămâie cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. Această rețetă nu are efecte secundare teribile, spre deosebire de chimioterapia. Pentru a vă asigura că lămâile pe care le folosiți nu sunt tratate cu îngrășăminte și alte substanțe chimice, puteți planta un lămâi într-un ghiveci și să-l creșteți organic. Lămâiul organic crescut de voi are proprietăți mult mai eficiente, decât acei care au fost tratați cu diferite tipuri de substanțe chimice.

Sursa: portalul sanatos-online.tk
***
Rugăciune către Mântuitorul Iisus Hristos pentru izbăvire de boală

Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală! Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre fo­losul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl pu­tem ajuta, dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.

De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un Doctor priceput, pre­cum vei vrea. Dar căzând înaintea Ta, Te rog îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor. Şi dacă îi este de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei. Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căinţă şi de mulţumire, ca să se învredni­cească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!”. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu