aprilie 04, 2023

 Sfantul Mucenic Pangratie ne ajuta intodeauna sa ne purificam karma financiara, deblocarea problemelor legate de mosteniri, bani dati si neprimiti inapoi. El intermediaza iertarea tuturor demersurilor negative pe care noi le-am avut in aceasta viata sau alte vieti si care ne-au blocat fluxul financiar.


Energia Sf. Pangratie este de culoare verde si purifica campul nostru cauzal la nivel de prosperitate si bani, astfel incat sa nu mai fim tinuti in loc de trecutul nostru, de gandurile, vorbele si actiunile noastre care au facut in asa fel incat sa apara anumite blocaje financiare.


Planta Sf. Pangratie este patrunjelul. Ziua pentru a incepe un ritualuri este ziua de joi. Patrunjelul este planta banilor, este cea care aduce bani.


Deci joi puteti aprinde o lumanare verde in fata unei icoane cu Sf. Pangratie, presarati pe o farfurie patrunjel verde si va rugati Sf. cu cuvintele voatre sau cu rugaciunea de mai jos pentru dorintele voastre.


Pune icoana Sf. Pamgratie in apropierea usii de la intrare si ai grija ca langa icoana sa arda in permanenta o lumanare verde sau aurie si pe o farfurioara sa pui putin zahar pe fund si pe deasupra patrunjel verde proaspat. Scrie dorinta ta pe o hartie alba si pune-o sub lumanare.


De cate ori treci pe langa acest mic altar inchina-te si cere-i Sf. mai multi bani sau ce ai tu nevoie. Ori de cate ori treci pe langa acest mic altar mai roaga-te Sf. pentru dorinta ta sau sa primesti mai multi bani.


Sfantul nu va intarzia sa-ti aduca bani zilnic in diferite moduri sau sa-ti indeplineasca dorintele tale.

Rugaciunea Sf. Pangratie pentru iertarea pacatelor si implinire dorintelor


“Si partas obiceiurilor si urmator scaunelor apostolilor fiind, lucrare ai aflat, de Dumnezeu insuflate, spre suirea privirii la cele inalte. Pentru aceasta, cuvantul adevarului drept invatand si cu credinta rabdand pana la sange Sfintite Mucenice Pangratie, roaga-te lui Hristos Dumnezeu sa mantuiasca sufletele noastre si sa ne implineasca dorintele.


Preacinstita piatra te cunoaste pe tine Biserica, Sfinte Pangratie, intarindu-se pururea cu taria cuvintelor tale. Pentru aceea, cinsteste astazi pomenirea ta.


Cu plugul dumnezeiestilor tale cuvinte ogorand inimile cele intelenite mai inainte de uscaciunea relei credinte, le-ai aratat cu adevarat roditoare prin credinta, Mucenice Pangratie.


Intarit fiind de Duhul ai gonit duhurile cele viclene; si cu parghia rugaciunilor, ai surpat pana la pamant capistile idolilor, ridicand biserici, vrednicule de minuni.


Partinitor al dreptei credinte, purtator de biruinta te-ai aratat, Sfintite Pangratie, in ceruri, impreuna cu cei fara de trup, inainte stand. Pentru aceasta, roaga-te Domnului sa ne mantuiasca pe noi. Amin!” 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu